menu

Siyes

Over Siyes

Hallo, welkom op mijn profiel!

Eerst wat verduidelijking over mijn naam, want die roept altijd veel vragen op; het is een oude Friese naam die wordt geschreven als Ja, maar uitgesproken als Siyes.

Ik ben een professioneel geschoolde en ervaren opleidingsacteur met een achtergrond in de kinder- en jeugdpsychiatrie, VGZ, orthopedagogiek en (MBO-)onderwijs. Mede doordat ik al jaren “met mijn voeten in de klei sta”, weet ik wat er speelt binnen deze velden en voel ik me hier nog steeds mee verbonden.

Ik werk als opleidingsacteur deels in vaste dienst bij een ROC en daarnaast als freelancer voor diverse opdrachtgevers binnen de zorg (in de breedste zin van het woord), (speciaal) onderwijs en welzijn.

Naast acteren binnen een opleiding heb ik ook ervaring met acteren binnen E-learnings, trainingsfilms en op symposia. Thema’s waarin ik mij heb gespecialiseerd zijn: • Oplossingsgericht werken • Motiverende gespreksvoering • De-escalerend werk binnen (jeugd)zorg en GGZ • Psychische kwetsbaarheden • Huiselijk geweld, ouderen- en kindermishandeling • Zorg na grote (traumatische) gebeurtenissen • Mediation

Hopelijk tot snel?

met vriendelijke groet, Yes/Siyes.

Contact Pro

€300

Date*
Time*
First name*
Last name*
Email*
Phone number*
Evenement location*
Wishes

Specificaties

Locatie

Arnhem, Nederland

Taal

Nederlands, english

Professional sinds

Geen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.